Livsstilsmagasinet for single menn og kvinner
Fredag 26. August 2016
Bokmerk singelnett.no
Søk på Singelnett 
Finn drømmepartneren til fjells :
Super singelweekend på Norefjell

25. til 27. mai kan du bli med på en super singelweekend på Norges flotteste fjellresort. Det blir en helg med mye moro, aktiviteter, SPA og festligheter. En av Norges fremste komikere underholder – og selvsagt er det rom for en flørt! SingelSammen medlemmer får rabatter. Meld deg på nå!

Live Lepperød
Publisert: 30.04.12 - post@singelnett.no

Share |

Den siste helgen i mai blir det storinnrykk av single på Norefjell Spa & Resort, som er et av Norges flotteste fjellresorter. Denne helgen skal singellivet utfordres, med foredrag, standup, spa og massevis av spennende aktiviteter, friluftsarrangementer, dinnerparties og nattklubb.Gjennom hele helgen har du mulighet til å delta på ulike icebreakers og bli-kjent aktiviteter, som vil gjøre det lettere å komme i kontakt med folk. Her er det alltids noen å hygge seg sammen med! Det er lagt opp til et spennende og underholdende program, som de aller fleste vil kunne glede seg over. Spennende aktiviteter og underholdning
På fredag kan du være med på et inspirerende foredrag; Bill. Mrk Singel av Bianca og Espen, som begge ble ufrivillig single i begynnelsen av trettiårene, og som siden fant sammen via nettdating. Det blir også Champagnekurs og Stand up show med Terje Sporsem, en av Norges fremste komikere.

På lørdag blir det tid for en guided formiddagstur i fjellet eller du kan unne deg en speedbehandling i SPA-avdelingen. På ettermiddagen kan du bli med på frivillige uteaktiviteter i grupper og det blir også tid til vorspiel, utegrill og øl.

Både fredag og lørdag er det lagt opp til stilfulle Dinnerparties og nattklubb på hotellet til ut i de små timer. Hvem vet, kanskje blir det rom for en måneskinnstur sammen med en heldig utvalgt også?

Møteplassen inviterer
Det er www.møteplassen.no som inviterer single til fjells denne siste helgen i mai. Datingstedet har invitert alle sine medlemmer, deres venner og andre single, til det de kaller årets store og kanskje beste singelweekend. Det blir en helg med mye moro, latter, underholdning, aktiviteter, SPA og mat & drikke, et avbrekk som du garantert vil komme til å sette pris på.

Tanken er at du skal få mulighet til å hygge deg med likesinnede, bygge nye relasjoner og få inspirasjon! Du risikerer til og med å treffe på drømmepartneren din til fjells!!

Program Singelweekend

Fredag 25. mai
Kl 1830: Vi treffes til icebreaker og singelmingel før kvelden starter.
Kl 1900: Foredrag Bill mrk Singel: Morsomt og inspirerende foredrag med Bianca og Espen.

Kl 2000: Velkommen & Champagnekurs og stand up show. En av Norges beste stand-up komikere, Terje Sporsem, skal underholde oss. 
Kl 2100: Dinnerparty. Dress code: Pent antrekk. 

Kl 2300: Nattklubb

.

Lørdag 26.mai
Kl 08 - 1100: Frokost.

Kl 1030 - 1400: Guidet fjelltur. Husk riktig utstyr og matpakke/drikke.
Kl 1200: Speedbehandlinger i SPA avdelingen: «Get ready for your date».

Kl 1400 - 1600: Finn 10 poster på 2 timer. Finn postene og løs oppgavene. Vi deler opp store grupper. Premiedryss under grill-vorspielet kl 16.
Kl 1600 - 1800: Vorspiel, utegrill og øl.
Kl 1900: Vi møtes til vordrink i lobbybaren.
Kl 2000: Dinnerparty. Dresscode: Dress og kjole.
Kl 23 - 0300: Nattklubb.
Måneskinnsturer fra kl 24...


Søndag 27. mai
Frokost fra kl 08 - 1200 og utsjekking innen kl 13.

Påmelding
Pris for å delta på årets Singelweekend på Norefjell er kr 2500.

NB! Arrangøren støtter opp om det frivillige arbeidet interesseorganisasjonen SingelSammen! gjør for å bedre forholdende for single. Medlemmer av SingelSammen! får derfor 10% rabatt og betaler kr 2250 for Singelweekenden. 

Les mer på www.singelsammen.no og meld deg gjerne inn i SingelSammen!
her. Husk å oppgi medlemsnummeret når du bestiller!

For mer informasjon se www.singelweekend.no

Meld deg på snarest til booking.norefjell@choice.no eller tlf 32 14 82 00


Send mail til post@singelsammen.no dersom du trenger reisefølge ev annet.

Velkommen til fjells!

Kommentarer : 0

Din kommentar til denne artikkelen
Tittel*
Kommentartekst*
Ditt navn*
E-post adresse (Ikke synlig, kun verifisering)*
Send meg email ved svar..
Vennekompaniet
Vennekompaniet
Støtte og veiledning
Singelsøk
Friluftsliv
Rett som det er