Livsstilsmagasinet for single menn og kvinner
27. August 2016
Bokmerk singelnett.no
Søk på Singelnett 
Fra Havna til Verdens ende :
Første tur for single i Vestfold

Søndag 6.mai arrangerer SingelSammen! aller første friluftstur for single i Vestfold! Turen går fra Havna hotell via Torås fort til idylliske Verdens Ende på Tjøme. Her nyter vi livet i godt selskap og den fantastiske utsikten i havgapet fra glattskurte svaberg. Meld deg på til post@singelsammen.no

Live Lepperød
Publisert: 11.04.12 - 

Share |

Søn 6. mai 2012:
Fra Havna til Verdens Ende


Oppmøte: 
Vi møtes søndag 6. mai kl 12.00 ved Havna hotell på Tjøme. Her finnes det bra med parkeringsplasser. 
 Her vil SingelSammens turverter André og Martin Kristoffersen stå klare til å ta i mot dere. 

Gi beskjed dersom du ønsker transport til Tjøme fra Tønsberg. Oppmøte på jernbanestasjonen kl 11. Fra Oslo S går det tog kl 945 med ankomst kl 1105 i Tønsberg.
Vi kan ordne samkjøring til Havna fra Tønsberg jernbanestasjon.


Påmelding:
Send mail til post@singelsammen.no
Oppgi følgende:
- Fullt navn og alder
- Adresse og telefonnummer
- Om du er medlem av singelSammen!
- Om du trenger transport fra Tønsberg til Tjøme
- Ev om du har bil og kan ta med noen fra Tønsberg jernbanestasjon 

Turavgift:
- Kr 50 for SingelSammen! medlemmer
- Kr 200
for ikke medlemmer


Betales kontant ved oppmøte.
Turavgiften går til dekning av utgifter til ev bevrtning, felles turutstyr, turvertenes utgifter og markedsføring av turene.  

Bli medlem av SingelSammen!
Bli medlem og få rabatt på friluftsturene ved å melde deg inn her.

SingelSammen! friluftstreff på Facebook
Bli tilhenger av vår friluftsgruppe på Facebook og få oppdatert informasjon.

Kan du tenke deg å assistere turverten eller vil du starte friluftsgruppe på ditt hjemsted?
Send mail til post@singelsammen.no


NB! Alle som deltar på SingelSammens friluftstreff deltar på eget ansvar. Blir gruppen for stor prioriteres medlemmer av SingelSammen!

Foto: Hyggelige foto som blir tatt på turen vil bli brukt til PR/markedsføring av turene, blant annet i presse/nett, på Singelnett.no og i Facebookgruppen. Si fra til turleder ved turstart om du ikke vil bli tatt bilde av.


SingelSammens turverter Martin og André Kristoffersen gleder seg til å ta med seg turglade single på tur.

SingelSammen! har siden oktober i fjor arrangert friluftstreff for single i Oslo og omegn. Nå er turen kommet til Vestfold. Vi legger opp til en fantastisk vårtur som starter fra Havna hotell på Tjøme og går delvis i kyst- og skogsterreng helt ut til Verdens Ende.

Verdens ende er kjent for et fantastisk kystlandskap med blankskurte svaberg, små holmer og skjær og hav så langt du kan se. 

På vei dit klatrer vi til topps på Torås fort, hvor det blir tid til en liten pust i bakken.
Torås fort er et nedlagt kystfort helt sør på Tjøme.  Det ble påbegynt i 1839, som en del av Ytre Oslofjord festning, og ferdigstilt av tyskerne under annen verdenskrig. Fra fortet er det glimrende utsikt over sjø og øyer i Oslofjorden.

Turen fram og tilbake til Havna hotell og ut til Verdens ende er ca 10 km lang og tar 3-4 timer å gå. Vel framme fyrer vi opp grillene og nyter et varmt måltid sammen. Ta med mat og drikke, og det du ev ønsker å grille. Blir været dårlig kan det hende vi må søke ly på den gamle, ærverdige restauranten ved vippefyret på Verdens ende, ev finner vi ly et annet sted. Blir været bra (noe vi selvsagt håper!) kan det faktisk også hende at vi tar årets første bad fra svabergene på Verdens ende?! Uansett, husk å kle deg etter været. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær.Vi håper så mange som mulig har lyst å bli med på Vestfolds første friluftstur for single, det gjelder enten du kommer fra Vestfold eller ikke. Her er alle hjertelig velkommen! Dette blir en sosial og trivelig tur der du får noen herlige timer ute i det fri, mosjon og mulighet til å bli kjent med andre single

Vi møtes søndag 6. mai kl 12.00 ved Havna hotell på Tjøme. Her finnes det bra med parkeringsplasser. Her vil SingelSammens turverter André og Martin Kristoffersen stå klare til å ta i mot dere. Derfra går turen mot Verdens ende via Torås fort. Vel fremme finner vi en hyggelig plass til en middagsrast og en matbit på grillen før vi går korteste vei tilbake til Havna hotell igjen.

Kommer du utenbysfra ev om du trenger transport fra Tønsberg jernbanestasjon er det fint om du gir oss beskjed. Likeledes om du har bil med plass til flere. Se også faktarammen til høyre. 

Meld deg på!
For å få en oversikt over hvor mange deltakere som blir med på turen, er det fint om du melder deg på turen til post@singelsammen.no. 


Det koster kr 50 for medlemmer av SingelSammen! og kr 200 for ikke-medlemmer. Turavgiften går til dekning av markedsføring, turlederes utgifter samt friluftsutstyr og bevertning som ev blir brukt på turene.

Meld deg gjerne inn i SingelSammen! her.

På Facebook kan du bli tilhenger av SingelSammens friluftsgruppe og se bilder fra turene: http://www.facebook.com/pages/SingelSammen-friluftstreff/304527559561165


 

Kommentarer : 0

Din kommentar til denne artikkelen
Tittel*
Kommentartekst*
Ditt navn*
E-post adresse (Ikke synlig, kun verifisering)*
Send meg email ved svar..
Vennekompaniet
Vennekompaniet
Støtte og veiledning
Singelsøk
Friluftsliv
Rett som det er